We zijn er
Hallo allemaal,
Nou, eindelijk zijn we er dan. Wat een reis. gisteren waren we om half drie op Atlanta, een enorme luchthaven maar als je er ruim 7 uur moet zoetbrengen, al snel niet zo groot meer.
We kwamen er pas om 5 uur achter dat we tóch naar buiten konden met een ondergrondse metro. Nu, dat is handig voor de terugreis, dan moeten we daar vanaf 6 uur 's morgens tot 16.30 u blijven en dan gaan we dus meteen de stad in.
Toen de vlucht naar Santiago, van 21.50 u tot 9.20 u (Santiago tijd), heerlijk geslapen en de jetlag viel dus mee, als slaap je niet zoals thuis.
Ons appartement is heel mooi, alles zit er op en er aan en we hebben een groot balkon dat zo uitkijkt op de Andes, ik kijk mijn ogen uit, we zitten 25 hoog en ik kan niet wachten op de zonsondergang. Je moet niet naar beneden kijken, want dan kijk je in een bouwput ! Ze zijn hier volop aan het bouwen maar met dit uitzicht ga je echt niet naar beneden zitten kijken !
Er is ook een zwembad op het dat (28 hoog !) en beneden een sportzaal, sauna en nog een zwembad.Met mijn beste Spaans zijn we nog 3 keer onderweg geweest voor we de enorme Supermercado hadden gevonden. Die Chilenen zijn supervriendelijk maar volgens mij hebben ze allemaal een spraakgebrek en weten ze niet hoe snel ze moeten praten...pffhh
Het is nu 18.30 u, bij jullie 22.30 u. Ik ga Joost even wakker maken en dan gaan we een hapje eten, we hebben al gezien dat er keuze genoeg is, het is lekker zwoel dus heb beloofd een mooie avond te worden.
Foto's volgen nog !
Joost en Gonda